Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.07.2020
Nová kolekce popruhů
Ahojte fanoušci focení! Máme na webu zbrusu nové motivy, tak se mrkněte! číst celé
30.12.2019
Vítejte na našem novém e-shopu
Nový e-shop je tu!  Upřímně, už to chtělo, ten starý eshop běžel hróóózně pomalu a nás samotné to velmi trápilo. Tenhle by měl být rychlík :-)     číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

Instagram     Facebook

 

Věděli jste, že?

Lokoko-garance_vymeny

Spolupracujeme s

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu Lokoko, jejímu majiteli Lukáši Kenjovi, se sídlem Kigginsova 1530/4  Brno, IČ 87923751(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Přečtěte si

Vybrané střípky z instagramu
Vybrané střípky z instagramu
Vyfoťte a sdílejte svůj popruh a zařaďte se mezi naše střípky z Instagramu! číst celé
4 důvody v kostce, proč vyzkoušet Lokoko popruhy na fotoaparát
4 důvody v kostce, proč vyzkoušet Lokoko popruhy na fotoaparát
Vše, co byste chtěli vědět o našich popruzích a bojíte se zeptat. číst celé
Umíte správně navázat popruh na fotoaparát?
Umíte správně navázat popruh na fotoaparát?
Každý jej dokáže sundat, ale ne všichni ví, jak jej správně navázat. Pojďme si ukázat jak na to. číst celé
MKlife - má fotovýbava
MKlife - má fotovýbava
Není den, kdy by se někdo neptal, co mám doma k focení, takže od dnešního dne už budu všem posílat jen odkaz na tenhle článek. číst celé

 

Sledujte nás a sdílejte své fotografie s hashtagem #lokokocz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz