NEVÍTE CO ZAKOUPIT? POŘIĎTE SVÝM BLÍZKÝM DÁRKOVÝ POUKAZ. RADOST ZARUČENA!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
15.03.2022
Kožené opasky
Po delší době plánování jsou tady! Na výběr v různých šířkách s různými sponami.  Prvotřídní ruční práce. Stačí si vybrat. číst celé
05.11.2021
Minimalistické kožené popruhy
Vytvořili jsme 2 barevné provedení úzkých kožených popruhů.  Jsou se sponou na zkrácení či prodloužení popruhu a s kovovou karabinou na rychlé připnu... číst celé
26.10.2021
Ukulele popruhy!
Přinesli jsme je vám tak trochu pod stromeček. Věříme, že si najdou své muzikanty. Jsou totiž univerzální, tedy nejen pro každé ukulele, ale snad i pr... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

Instagram     Facebook

 

 

Spolupracujeme s

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu Lokoko, jejímu majiteli Lukáši Kenjovi, se sídlem Kigginsova 1530/4  Brno, IČ 87923751(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Přečtěte si

Backdrop – fotopozadí. České pozadí s příběhem.
10.05.2022 Spolupráce
Backdrop – fotopozadí. České pozadí s příběhem.
Bílá je nuda, výkresy se mačkají a doma nemáte žádný hezký stůl. Co s tím? číst celé
Designové fotoprodukty, díky kterým uchováte své oblíbené vzpomínky
27.02.2022 Spolupráce
Designové fotoprodukty, díky kterým uchováte své oblíbené vzpomínky
K snímkům v digitální podobě se často vůbec nevracíme. A to je velká škoda! Co je takhle uchovat v tištěné podobě, hezky vystavené na očích? číst celé
S našimi kytarovými popruhy nemusíte dělat kompromis mezi designem a kvalitou
S našimi kytarovými popruhy nemusíte dělat kompromis mezi designem a kvalitou
Umět hrát na kytaru je podle nás styl jako Brno. A když ji ještě pověsíte na designový popruh české výroby, tak půjde do kolem nejeden fanoušek. číst celé
Když si dva Brňáci plácnou, vznikne z toho velká paráda. A přesně tak vznikly naše městské batohy Beáta
01.12.2020 Batohy
Když si dva Brňáci plácnou, vznikne z toho velká paráda. A přesně tak vznikly naše městské batohy Beáta
Jasně, bez pořádného městského batohu se dá žít, ale my si myslíme, že s ním jsou toulky městem prostě lepší. číst celé

Sledujte nás a sdílejte své fotografie s hashtagem #lokokocz

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz