NEVÍTE CO ZAKOUPIT? POŘIĎTE SVÝM BLÍZKÝM DÁRKOVÝ POUKAZ. RADOST ZARUČENA!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.09.2022
Opasky přefoceny!
Přefotili jsme opasky, aby jste viděli, jak hezky vypadají s tmavými i světlými riflemi. číst celé
12.07.2022
Nové vzory fotopopruhů v Place Store!
Přijďte se podívat do Brněnského Place Store. Doplnili jsme zásobu motivů, která nenajdete u nás na webu. Jsou to limitované edice a od každého vzoru ... číst celé
15.03.2022
Kožené opasky
Po delší době plánování jsou tady! Na výběr v různých šířkách s různými sponami.  Prvotřídní ruční práce. Stačí si vybrat. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

Instagram     Facebook

 

 

Spolupracujeme s

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu Lokoko, jejímu majiteli Lukáši Kenjovi, se sídlem Kigginsova 1530/4  Brno, IČ 87923751 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu, jméno, příjmení, telefonní číslo, adresu bydliště
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Přečtěte si

Backdrop – fotopozadí. České pozadí s příběhem.
10.05.2022 Spolupráce
Backdrop – fotopozadí. České pozadí s příběhem.
Bílá je nuda, výkresy se mačkají a doma nemáte žádný hezký stůl. Co s tím? číst celé
S našimi kytarovými popruhy nemusíte dělat kompromis mezi designem a kvalitou
S našimi kytarovými popruhy nemusíte dělat kompromis mezi designem a kvalitou
Umět hrát na kytaru je podle nás styl jako Brno. A když ji ještě pověsíte na designový popruh české výroby, tak půjde do kolem nejeden fanoušek. číst celé
Když si dva Brňáci plácnou, vznikne z toho velká paráda. A přesně tak vznikly naše městské batohy Beáta
01.12.2020 Batohy
Když si dva Brňáci plácnou, vznikne z toho velká paráda. A přesně tak vznikly naše městské batohy Beáta
Jasně, bez pořádného městského batohu se dá žít, ale my si myslíme, že s ním jsou toulky městem prostě lepší. číst celé
Od návrhu látky až po obal vyrobeno v Česku – to jsou naše popruhy na foťáky
Od návrhu látky až po obal vyrobeno v Česku – to jsou naše popruhy na foťáky
My tomu, že jsou naše fotopopruhy naprosto boží, 100% věříme. Kvalitou převyšují klasické brandové popruhy, i designem jsou daleko před nimi. číst celé

Sledujte nás a sdílejte své fotografie s hashtagem #lokokocz

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz