Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.07.2020
Nová kolekce popruhů
Ahojte fanoušci focení! Máme na webu zbrusu nové motivy, tak se mrkněte! číst celé
30.12.2019
Vítejte na našem novém e-shopu
Nový e-shop je tu!  Upřímně, už to chtělo, ten starý eshop běžel hróóózně pomalu a nás samotné to velmi trápilo. Tenhle by měl být rychlík :-)     číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

Instagram     Facebook

 

Věděli jste, že?

Lokoko-garance_vymeny

Spolupracujeme s

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu Lokoko, jejímu majiteli Lukáši Kenjovi, se sídlem Kigginsova 1530/4  Brno, IČ 87923751(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@lokoko.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Přečtěte si

Vybrané střípky z instagramu
Vybrané střípky z instagramu
Vyfoťte a sdílejte svůj popruh a zařaďte se mezi naše střípky z Instagramu! číst celé
4 důvody v kostce, proč vyzkoušet Lokoko popruhy na fotoaparát
4 důvody v kostce, proč vyzkoušet Lokoko popruhy na fotoaparát
Vše, co byste chtěli vědět o našich popruzích a bojíte se zeptat. číst celé
Umíte správně navázat popruh na fotoaparát?
Umíte správně navázat popruh na fotoaparát?
Každý jej dokáže sundat, ale ne všichni ví, jak jej správně navázat. Pojďme si ukázat jak na to. číst celé
MKlife - má fotovýbava
MKlife - má fotovýbava
Není den, kdy by se někdo neptal, co mám doma k focení, takže od dnešního dne už budu všem posílat jen odkaz na tenhle článek. číst celé

 

Sledujte nás a sdílejte své fotografie s hashtagem #lokokocz

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz