Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.08.2021
Vlastní logo a jiné novinky!
Nové kytarové popruhy, nové motivy na popruhy na fotoaparát, nové doplňky na fotoaparáty od Peak design. Co vám bude povídat, těch novinek bylo hodně.... číst celé
01.03.2021
Co nového bylo v roce 2020 a co chystáme pro rok 2021
Pořád se u nás něco děje a stále něco vymýšlíme. O prázdninách 2020 jsme spustili výrobu vlastních popruhů. Naši nabídku tak z velké části tvoří už... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na sítích

Instagram     Facebook

 

 

Spolupracujeme s

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu Lokoko, jejímu majiteli Lukáši Kenjovi, se sídlem Kigginsova 1530/4  Brno, IČ 87923751(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Přečtěte si

S našimi kytarovými popruhy nemusíte dělat kompromis mezi designem a kvalitou
S našimi kytarovými popruhy nemusíte dělat kompromis mezi designem a kvalitou
Umět hrát na kytaru je podle nás styl jako Brno. A když ji ještě pověsíte na designový popruh české výroby, tak půjde do kolem nejeden fanoušek. číst celé
Když si dva Brňáci plácnou, vznikne z toho velká paráda. A přesně tak vznikly naše městské batohy Beáta
01.12.2020 Batohy
Když si dva Brňáci plácnou, vznikne z toho velká paráda. A přesně tak vznikly naše městské batohy Beáta
Jasně, bez pořádného městského batohu se dá žít, ale my si myslíme, že s ním jsou toulky městem prostě lepší. číst celé
Od návrhu látky až po obal vyrobeno v Česku – to jsou naše popruhy na foťáky
Od návrhu látky až po obal vyrobeno v Česku – to jsou naše popruhy na foťáky
My tomu, že jsou naše fotopopruhy naprosto boží, 100% věříme. Kvalitou převyšují klasické brandové popruhy, i designem jsou daleko před nimi. číst celé
Umíte správně navázat popruh na fotoaparát?
Umíte správně navázat popruh na fotoaparát?
Každý jej dokáže sundat, ale ne všichni ví, jak jej správně navázat. Pojďme si ukázat jak na to. číst celé

Sledujte nás a sdílejte své fotografie s hashtagem #lokokocz

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz